کوید-19 ویروس جدیدی از خانواده ویروس کرونا می باشد که به سرعت در حال پراکنده شدن در سراسر جهان بوده و افراد زیادی را به خود مبتلا کرده است؛ بسیاری از افراد مبتلا درمان شده و عده ای نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده اند.
تب، تنگی نفس و سرفه از جمله علائم بارز ابتلا به ویروس کوید-19 می باشند.
در ذیل به تعدادی از شایع ترین و پرتکرار ترین سوالات افراد در رابطه با این ویروس پاسخ داده ایم.
پاسخ منفی است، واکسن های ذات الریه همچون واکسن آنفلونزای هموفیلی نوع B و واکسن پنوموکوک تاثیری در محافظت افراد در برابر ویروس جدید کرونا ندارد. این ویروس کاملاً متفاوت بوده و نیاز به واکسن مخصوص خود دارد.
البته افراد باید در نظر داشته باشند با وجود اینکه واکسن هایی که به آن ها اشاره کردیم ایمنی افراد را در برابر این ویروس تامین نمی کنند ولی برای سلامتی بسیار توصیه می شوند زیرا موجب واکسیناسیون اشخاص در مقابل بیماری های تنفسی خواهند شد.
خیر. آنتی بیوتیک ها فقط می توانند با باکتری ها مبارزه کنند در صورتی که کرونا یک نوع ویروس می باشد. اما چنانچه به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شوید پزشک به منظور پیشگیری از بروز عفونت باکتریایی اقدام به تجویز آنتی بیوتیک برای تان خواهد کرد.
این اسکنرها در تشخیص اشخاصی که به دلیل ابتلا به ویروس کوید-19 به تب دچار شده اند موثر واقع می شوند. اما اگر فرد مبتلا دچار تب نشده باشد این اسکنر قادر به تشخیص ویروس نخواهد بود.
استرس تاثیر زیادی در تضعیف سیستم ایمنی بدن داشته و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف می باشند بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این ویروس قرار دارند لذا بسیار مهم است که آرامش خود را حفظ کنید. به همین منظور:
برخی از افراد که برای جراحی زیبایی بینی مراجعه می کنند خواهان جراحی بینی طبیعی…
بسیاری از افراد جامعه برای درمان یا زیبایی اقدام به جراحی بینی می کنند ،…
دکتردکتر بعد ازجراحی زیبایی بینی ، بینی امکان دارد بر اثر ضربه و حادثه دچار…
انحراف بینی یکی ناهنجاری های بینی است که هم بر روی ظاهر و هم بر…
جراحی بینی استخوانی بر روی بینی هایی که دارای پوست نازک و استخوان و غضروف…
امروزه جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی یکی از رایج ترین فعالیت های زیبایی محسوب می…