جراحی بینی در افراد دیابتی
یکی از موارد بسیار مهم در جراحی زیبایی بینی کنترل قند خون می باشد، به همین دلیل افرادی که مبتلا به بیماری قند خون هستند از انجام جراحی بینی می هراسند، در این مقاله قصد داریم به موضوع جراحی بینی در افراد دیابتی بپردازیم.
آیا جراحی بینی در افراد دیابتی امکان پذیر است؟
باید به عزیزانی که این سوال در ذهن شان ایجاد می شود پاسخ داد بله ، اما بهتر است این افراد قبل از جراحی بینی مواردی را بدانند و آن ها رعایت کنند.
اقدامات مهم پیش از جراحی بینی در افراد دیابتی به شرح ذیل می باشد:
پیش از اقدام به جراحی بینی بهتر است آزمایشات و بررسی های مربوط به قند خون را انجام دهید و در صورتی که میزان قند خون در بیمار بالا یا پایین بود اقدامات مربوط به تنظیم قند خون انجام شود.
میزان قند خون در یک فرد نرمال و سالم کمتر از 150 می باشد.
آمادگی های لازم قبل از جراحی بینی در افراد دیابتی به شرح ذیل می باشد:
- یکی از مهم ترین اقداماتی که فرد برای جلوگیری از افت قند در حین جراحی زیبایی بینی لازم است انجام دهد این است که در شب قبل از جراحی بینی تغذیه مناسبی داشته باشد.
- در شب قبل از جراحی بینی از غذاهای سبک و ترجیحاً گوشتی میل کنید و تا 6 الی 8 ساعت قبل از جراحی بینی پیزی میل نکنید.
- به این نکته توجه داشته باشید که جراح بینی خوب به افراد دیابتی توصیه می کنند دو ساعت پیش از عمل بینی یک لیوان آبمیوه بدون پالپ استفاده کنند.
- معمولا بهترین جراح بینی به بیمار خود توصیه می کند صبح روز جراحی بینی ، دوز انسولین خود را تزریق نکند و در صوریت که دارو استفاده می کند در روز عمل بینی مصرف نکند.
بیهوشی در بیماران دیابتی :
بیهوشی در بیماران دیابتی باعث تغییرات متابولیک در آنها می شود که کنترل قند را در آن ها دشوار می کند به همین علت بهتر است برای اینکه افراد دیابتی ، جراحی بینی خوبی داشته باشند نوع دیابت آن ها ، وضعیت متابولیک و عوارض مزمن دیابت بررسی شده و پس از آن اقدام به جراحی شود.
مراقبت های بعد از جراحی بینی به شرح ذیل می باشد:
- بیمار بعد از جراحی بینی بهتر است از مصر الکل و دخانیات جداً خودداری کند.
- داروهای تجویز شده توسط جراح بینی را راس ساعت استفاده کند.
- از رفتن به مکان ها شلوغ که امکان برخورد ضربه با بینی وجود دارد، خودداری کند.
- از مصرف غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارد اجتناب نماید.